ClownsfeestjeTerug naar het overzicht

Maak van je verjaardag thuis een tof clownsfeest met de vrolijke Clown Sjuul!
Jule Berns treed regelmatig op voor kinderen met een verstandelijke beperking als belevingsclown 'Clown Sjuul'. Met zang, humor, aanraking en muziek probeert ze de kinderen een onvergetelijke middag te bezorgen. Ideaal voor een kinderfeestje thuis!

Clown Sjuul verzint graag in overleg een activiteit op maat, die helemaal past bij jouw kind. Het fijne is dat ze gewoon bij jou thuis langs kan komen, je hoeft dus niet de deur uit om een leuk verjaardagsfeest te organiseren. En vertrouwd voor de kinderen. Fijn toch?

Nieuwsgierig wat Clown Sjuul voor jou kan betekenen? Klik voor meer info door naar de website via de website button!

Tip: En benieuwd naar meer leuke kinderfeestjes voor de doelgroep? We hebben ze verzameld op de themapagina Kinderfeestjes!

Clown Sjuul


Toegankelijkheid en tips Voor dit kinderfeestje is het handig vooraf contact op te nemen met de organisatie om de mogelijkheden af te stemmen op de behoeften van jouw kind. Openingstijden en kosten Zie voor meer informatie de website via de website button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Daar wordt aan de deur geklopt..

Daar wordt aan de deur geklopt..

Wat spannend! Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het alweer Pakjesavond. Lees nog snel even onze Sintblogs voor heel veel inspiratie. Zo kan jij extra genieten van dit toffe kinderfeest!

Naar alle tips

Samenwerkingen