Creatief kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Maak van je verjaardagspartijtje een creatieve middag met deze feestjes van Crea-tijd!
Bijna jarig? Vier je verjaardag met een creatief kinderfeestje bij Crea-tijd! Ze zijn hier namelijk gespecialiseerd in feestjes voor kinderen met autisme.

Deze feestjes hebben duidelijkheid, structuur en zijn aangepast naar het niveau van de kinderen. Het feestje wordt gevierd aan de hand van pictogrammen, om het lekker overzichtelijk te houden. Ook zijn er genoeg rustmomenten ingebouwd en krijg je het hele programma van tevoren al toegestuurd, zodat je precies weet wat er gaat gebeuren.

Je kunt kiezen uit een ruim assortiment aan kinderfeestjes in verschillende thema's. Ga je voor een robotfeestje of wil je liever weten hoe het voelt om een echte circusartiest te zijn? Je kunt natuurlijk ook gaan voor een kinderfeestje op maat.

Goed om te weten! Ze hebben hier ook veel ervaring met feestjes voor kinderen met een verstandelijke beperking.

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Tip! Volg ons ook op Facebook!

Crea-tijd

Lage Brink 64K
7317 BG Apeldoorn
Toegankelijkheid en tips Overleg vooraf de mogelijkheden voor jouw kind Openingstijden en kosten Zie de websitebutton voor meer informatie en kosten Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Hoe leuk is het om met mooi (of juist geen mooi) weer lekker de natuur op te zoeken! Even lekker wandelen, spelen, of juist ontspannen. Laat je inspireren op onze Natuur- en dierenpagina en geniet van de buitenlucht!

Ga gezellig samen op pad!

Samenwerkingen