Lasergamen met je feestjeTerug naar het overzicht

Bij Hof van Eckberge kunnen ook kinderen in een rolstoel lasergamen met hun verjaardag.
Hof van Eckberge is een veelzijdig 25.000m2 groot en sfeervol ingericht speelparadijs met kinderboerderij in Eibergen. Je ervaart hier binnen én buiten avontuur, beleving en ontspanning. Een ideale plek voor het vieren van je verjaardag!

Een kinderfeestje bestaat standaard uit een toegangsbewijs tot het speelparadijs, iets te drinken, een softijsje en frites met een snack. Je kan er daarnaast ook voor kiezen om het festijn uit te breiden met een uurtje bowlen of een potje lasergamen. 

Lasergamen
Tijdens het lasergamen krijgt iedere speler een lasergun en een speciaal vest met sensoren. Sluip behoedzaam door de gangen van de speciale lasergame jungle: een doolhof vol licht- en geluidseffecten. De spanning is om te snijden, maar pas op voor je tegenstanders!

Ook als je in een rolstoel zit kan je gewoon lasergamen. De begane grond van de lasergame ruimte is rolstoeltoegankelijk en er is een speciale, veilige plek aangemaakt om met een beperking mee te kunnen doen aan het spel.

Benieuwd naar de arrangementen? Klik voor meer info door naar de website via de roze button.

Tip: Neem ook eens een kijkje tussen alle toegankelijke restaurantjes

Hof van Eckberge

Lintveldseweg 1a
7151 NK Eibergen
Toegankelijkheid en tips Rolstoeltoegankelijk Openingstijden en kosten Je kan je kinderfeestje hier van woensdag t/m zaterdag vieren tijdens onze openingstijden (m.u.v. feestdagen). Klik door via de roze button voor de actuele openingstijden. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Hoe leuk is het om met mooi (of juist geen mooi) weer lekker de natuur op te zoeken! Even lekker wandelen, spelen, of juist ontspannen. Laat je inspireren op onze Natuur- en dierenpagina en geniet van de buitenlucht!

Ga gezellig samen op pad!

Samenwerkingen