Graffiti is coolTerug naar het overzicht

Maak de mooiste kunstwerken tijdens een kinderfeestje van Ikwilgraffiti!
Is jouw kind creatief en goed met spuitbussen? Vier zijn of haar verjaardag dan met een tof grafitti feestje van Ikwilgraffiti. Ze leren tijdens een workshop niet alleen graffiti tekenen, maar ook echt grafitti spuiten. Gaaf!

Hoe ziet een graffiti feestje eruit?
Tijdens een drie uur durende workshop krijg je eerst een verhaal te horen over de oorsprong van graffiti en over het verschil tussen legale en illegale graffiti. Natuurlijk vertellen de artiesten van Ikwilgraffiti ook over hun eigen ervaringen in de graffiti ‘scene’ en leggen ze je alles uit over de straatregels en graffiti-erecodes.

Daarna leren de kinderen hoe je nou eigenlijk graffiti ontwerpt en welke stijlen er allemaal zijn. Ook ga je aan de slag met het beoefenen van de basistechnieken, zoals het tekenen van graffiti letters en leer je de belangrijkste spuittechnieken. 

Uiteindelijk maak je je eigen graffiti kunstwerk, welke je natuurlijk mee naar huis mag nemen. Een creatieve herinnering aan een geweldig dag! 

Goed om te weten
De kinderfeestjes vinden altijd buiten plaats, dit kan bij jou in de buurt zijn of op een andere plek die in overleg kan worden uitgekozen. Bij Ikwilgraffiti zijn ze ervaren met kinderen met autisme, een lichamelijke handicap en met kinderen met gedragsproblemen. Dit maakt dit kinderfeestje ook heel erg geschikt voor deze speciale doelgroep.

Klik voor meer info door naar de website via de website button!

Tip: En benieuwd naar meer leuke kinderfeestjes voor de doelgroep? We hebben ze verzameld op de themapagina Kinderfeestjes!

Ikwilgraffiti


Toegankelijkheid en tips Voor dit kinderfeestje is het handig vooraf contact op te nemen met de organisatie om de mogelijkheden af te stemmen op de behoeften van jouw kind. Openingstijden en kosten Zie voor meer informatie de website via de website button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen