• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

KinderfeestjesTerug naar het overzicht

Een creatief en toegankelijk kinderfeestje vier je met Kleurstroom in Arnhem! Zij komen ook aan huis!
Kleurstroom verzorgt diverse kinderactiviteiten: tekenlessen, kinderworkshops en kinderfeestjes. De activiteiten en kinderfeestjes worden met aandacht gegeven en afgestemd op de mogelijkheden van het kind. Ook kinderen met een beperking zijn bij Kleurstroom op het juiste adres!

Tijdens de activiteiten staat plezier en ontspanning centraal. De kinderen krijgen de ruimte om op een ontspannen manier lekker creatief te zijn. Ga aan de slag met tekenen, schilderen, dansen en andere creatieve dingen. Het is voor kids belangrijk dat ze ontdekken waar ze goed in zijn, dat ontdekken ze bij Kleurstroom. Ze bieden ook individuele tekencoaching, een laagdrempelige vorm van begeleiding, bedoeld voor kinderen die bijvoorbeeld een beperking hebben. De coaching wordt gegeven door een sociaal pedagogisch hulpverlener en gediplomeerd kindertekencoach. Tekenen is een vorm van therapie. Kom jij snel langs om jouw creatieve kinderfeestje te vieren bij Kleurstroom in Arnhem? Tot snel!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Nieuwsgierig naar meer leuke en toegankelijke kinderfeestjes in Nederland

Kleurstroom Kinderatelier

Weverstraat 26
6811 EM Arnhem
Toegankelijkheid en tips let op: Kleurstroom is alleen te bereiken met de trap, er is geen lift aanwezig. Maar indien gewenst kan Kleurstroom ook kinderfeestjes op locatie of bij jou thuis verzorgen! Openingstijden en kosten Voor tijden en prijzen, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Het is feestjestijd!

Het is feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

kinderfeestjes tips

Samenwerkingen