Margo met ezelTerug naar het overzicht

Wandelen en knuffelen met ezels! Vier jouw kinderfeestje bij Margo met ezel!
Vier jouw verjaardag met de Ezels bij Margo met ezel. Het leukste kinderfeestje voor kinderen die van dieren houden en niet bang zijn om vies te worden!

Op woensdagmiddag, vrijdagmiddag, zaterdagochtend en zaterdagmiddag kan jij jouw kinderfeestje vieren bij Margo met ezel. Voor iedere leeftijdsgroep zijn er verschillende mogelijkheden! Wat ga je doen?

Voor jongens en meisjes van 5-14 jaar: De ezels die mee gaan wandelen, mogen uit de wei of stal gehaald worden. Ze mogen geborsteld worden en de tassen mogen erop. In die tassen gaat uiteraard iets lekkers te snoepen mee voor onderweg. Dan volgt op een speelse manier de uitleg over hoe je met de ezels om moet gaan, het blijven tenslotte dieren. Daarna beginnen we aan de wandeling, je mag zelf de ezels lopend begeleiden, twee aan twee. Halverwege de tocht eet je het lekkers op, terwijl de ezels ook lekker mogen smikkelen van het gras. Er is tijd genoeg om even te spelen en dan ga je weer terug. Je leert veel over de ezels, want Margo weet er heel veel over te vertellen.

Voor de jonge kinderen van 5-9 jaar: Is er rekening gehouden met meer tijd voor het knuffelen met de ezels, het verzorgen en het borstelen. De wandeling zal bestaan uit een kortere wandeling met picknick en je gaat een snoepketting maken! Ben jij ook enthousiast geworden? Neem dan snel contact op met Margo en vier jouw kinderfeestje met ezels!

Het kinderfeestje is toegankelijk voor alle kinderen. Het is buiten, in een rustige en prikkelarme omgeving. Door de schelpenpaden is het kinderfeestje ook rolstoeltoegankelijk. Margo heeft ervaring in het wandelen met ezels en visueel gehandicapten. 

Meer weten over Margo met ezel? Klik dan op de roze websitebutton.

Tip: Neem een kijkje in de rubriek Uiteten voor leuke toegankelijke restaurants! 

Margo met ezel

Wijkboerderij De Schellerhoeve, Schellerpark 101
8017 NZ Zwolle
Toegankelijkheid en tips Bij een visuele beperking wordt de ezel begeleid met 2 touwen, zodat kinderen de vrijheid voelen, maar veilig begeleid worden. Openingstijden en kosten Basisbedrag van € 120,- voor maximaal 8 kinderen + 2 volwassenen begeleiders, 10 euro per persoon extra bij meer dan 10 personen. Inclusief sap/limonade/chocolademelk en cakejes en koekjes. Voor meer prijzen en voorwaarden klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Hoe leuk is het om met mooi (of juist geen mooi) weer lekker de natuur op te zoeken! Even lekker wandelen, spelen, of juist ontspannen. Laat je inspireren op onze Natuur- en dierenpagina en geniet van de buitenlucht!

Ga gezellig samen op pad!

Samenwerkingen