• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

SprookjesfeestjesTerug naar het overzicht

Theatertherapeut Carlijn verzorgt graag een verjaardagspartijtje voor bijzondere kinderen.

Verjaardagsfeestje

Heb je speciale wensen voor het verjaardagsfeestje van uw kind? Is je kind dol op sprookjes, magie en mooie verhalen? Zoek je een rustige en sfeervolle act gegeven door een ervaren en pedagogisch geschoolde artiest?

Therapeut & artiest Marlies Greve, in de rol van sprookjesgoochelaar Carlijn, betovert haar publiek met sprookjestheater vol magische momenten. Een optreden van Carlijn straalt, behalve professionaliteit, rust en warmte uit en is daarom zeer geschikt voor bijzondere kinderen (angstige of drukke kinderen, verstandelijke en/of fysieke beperking, psychiatrische problematiek).

In overleg wordt het programma geheel afgestemd op de jarige èn op alle kinderen die meedoen. De kinderen kunnen genieten van een fijne verjaardag, waarbij het tempo, de tijdsduur, het taalgebruik en het geluid ook tijdens het kinderfeest steeds op maat wordt aangepast.

Feestjes op locaties

Theatertherapeut Carlijn verzorgt graag sprookjesachtige feestjes voor bijzondere kinderen op scholen, dagverblijven of theaters.

Heb je speciale wensen voor een voorstelling? Ben je voor de kinderen op zoek naar sprookjes, magie en mooie verhalen? Zoek je een rustige en sfeervolle act gegeven door een ervaren en pedagogisch geschoolde artiest?

Therapeut & artiest Marlies Greve, in de rol van sprookjesgoochelaar Carlijn, betovert haar publiek met sprookjestheater vol magische momenten. Een kindervoorstelling van Carlijn straalt, behalve professionaliteit, rust en warmte uit en is daarom zeer geschikt voor jonge en/of bijzondere kinderen (angstige of drukke kinderen, verstandelijke en/of fysieke beperking, psychiatrische problematiek).

In overleg wordt het programma geheel afgestemd op de groep. De kinderen kunnen genieten van een fijne voorstelling, waarbij het tempo, de tijdsduur, het taalgebruik en het geluid ook tijdens de voorstelling steeds op maat wordt aangepast.

Klik voor meer info door naar de website via de roze websitebutton.

TIP: neem ook eens een kijkje op onze kidsproof vakantiepagina!

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

preHistorisch Dorp in de zomervakantie

preHistorisch Dorp in de zomervakantie

Vier de zomervakantie in het preHistorisch Dorp in Eindhoven! Van 6 juli t/m 1 september ervaar je zelf hoe het er vroeger aan toeging. Iedere dag zijn er andere activiteiten en is er van alles te beleven in het museum.

Maak een tijdreis!

Samenwerkingen