Toegankelijke activiteitenTerug naar het overzicht

Toegankelijke kinderfeestjes of activiteiten voor de hele familie vind je bij Op Noord in Eindhoven!
Op Noord in Eindhoven staat voor actief ontmoeten, ontdekken en ontspannen. Op Noord is geschikt voor iedereen, ook kids en volwassenen met een beperking zijn wekom! Diverse toegankelijke activiteiten voor het hele gezin, een kinderfeestje of bedrijfs en school evenementen.

Wil je een potje midgetgolfen met de familie? Of als kinderfeestje samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes? Op Noord beschikt over 18 holes, de golfbaan is door de brede paden rolstoel en rollator toegankelijk. Kom ook lekker spelen op het twee hectare grote speel & beweegplein, dé plek waar je sportief & recreatief kunt bewegen. Voetballen en dansen onder de dansboog. Er is voor ieder wat wils ! Ga je liever voor een écht actief uitje zoals mountaintainbiken of boogschieten? Dat kan ook! 
Het boogschieten is daarbij ook rolstoeltoegankelijk, net als het gebouw van Op Noord.

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Eropuit met én zonder beperking, op Kidsproofplus vind je leuke en toegankelijke uitjes en tips

Op Noord

Oude Bosschebaan 11
5624 AA Eindhoven
Toegankelijkheid en tips Op Noord beschikt over aangepaste mindervalidentoiletten. Op Noord biedt ook groepsactiviteiten voor kinderen met autisme of gedragsproblemen. Openingstijden en kosten Voor openingstijden en kosten, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

VeineDAGEN

VeineDAGEN

VeineDAGEN, dé beurs waar je informatie en inspiratie krijgt over de begeleiding van kinderen en jonge volwassenen met een beperking. De informatieve beurs is ook geschikt voor kids! Ben jij erbij op 29 & 30 september in HARDENBERG & op 6 & 7 oktober in GORINCHEM.

Ontdek het programma

Samenwerkingen