Muzikaal KinderfeestTerug naar het overzicht

Ben je op zoek naar een bijzonder kinderfeest met veel muziek en plezier? Kies voor Poco à Poco!
Zoek je een uniek kinderfeest met veel muziek en plezier? Dan ben je op de goede plek bij Poco à Poco! De jarige krijgt altijd een speciale rol tijdens zijn of haar kinderfeestje. Je wordt muzikaal in het zonnetje gezet!

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een kinderfeestje bij Poco à Poco. 

- Kinderfeestje voor kinderen met een beperking: 
Muziek is heel laagdrempelig en dus voor (bijna) iedereen geschikt. Je kunt altijd meespelen, swingen, luisteren en/of genieten. Poco à Poco zorgt ervoor dat elke deelnemer kan meedoen. Heb je interesse? Neem contact op voor de mogelijkheden via de websitebutton.

- Djembe feestje:
Met alle vriendjes en vriendinnetjes lekker trommelen en plezier maken. De kinderen leren niet alleen de basistechnieken van het bespelen van de djembe maar gaan ook een muzikaal wedstrijdje onderling aan. Dat wordt lachen!

- Thema feestje op maat:
Heb je een kinderfeest met een thema maar mis je de muziek en de muzikale spelletjes nog? Kies dan voor een themafeestje op maat. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een heksenfeest, Chinees feest of waterfeest. Bij elk thema worden bijpassende muziekinstrumenten, muziekspelletjes en liedjes gezocht. Zo krijg je een feestje dat nog niemand heeft gehad!

De feestjes zijn geschikt voor een groepsgrootte van 6 tot 10 kinderen. 

Meer info? Klik op de roze button om naar de website te gaan. 

?Tip: Neem ook een kijkje bij de muziektherapie van Poco à Poco op de Themapagina Meer

Poco a Poco

Langenboomseweg 71b
5451JH Mill
Toegankelijkheid en tips Neem vooraf contact op voor een kinderfeestje dat is aangepast aan de mogelijkheden van jouw kind. Openingstijden en kosten €12,50 p.p. (incl. btw) / Duur: 45 - 60 minuten Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen