Poppentheater voor kidsTerug naar het overzicht

Poppentheater de Kofferkast is gespecialiseerd in theater voor kids met een verstandelijke beperking.
Poppentheater de Kofferkast is een prachtige mobiele éénpersoonspoppenkast gemaakt van een oude koffer. In de koffer spelen zich allerlei avonturen af. Niet alleen het decor, maar ook de poppenkoffer, de poppen en de verhalen zijn zelf verzonnen. 

De poppenspeelster komt graag bij jou thuis langs om een voorstelling te spelen. Dit maakt Poppentheater de Kofferkast heel erg geschikt voor een kinderfeestje. Je kan kiezen uit verschillende thema’s zoals prinsessen, toveren, boeven, Sinterklaas, Koningsdag en nog veel meer. Zo heeft De Kofferkast voor elk feest een leuke voorstelling te bieden.

Ook ben je voor verschillende workshops bij Poppentheater de Kofferkast aan het juiste adres. Wat dacht je van zelf een pop maken of samen een verhaal verzinnen?

Bij Poppentheater de Kofferkast hebben ze al 30 jaar ervaring met kinderen met een verstandelijke beperking. De voorstellingen zijn voornamelijk bedoeld van kinderen van 4 t/m 8 jaar oud, maar uiteraard is iedereen welkom! 

Meer weten? Klik voor meer info door naar de website via de roze button.

Tip: Neem een kijkje in de rubriek Uiteten voor kindvriendelijk én toegankelijk restaurantjes voor kinderen met een handicap en/of voedselallergie! 

Poppentheater de Kofferkast


Toegankelijkheid en tips Kinderen met een verstandelijke beperking Openingstijden en kosten Prijs vanaf € 175,- per voorstelling. Naar de website Direct mailen

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

VeineDAGEN

VeineDAGEN

VeineDAGEN, dé beurs waar je informatie en inspiratie krijgt over de begeleiding van kinderen en jonge volwassenen met een beperking. De informatieve beurs is ook geschikt voor kids! Ben jij erbij op 29 & 30 september in HARDENBERG & op 6 & 7 oktober in GORINCHEM.

Ontdek het programma

Samenwerkingen