Poppentheater voor kidsTerug naar het overzicht

Poppentheater de Kofferkast is gespecialiseerd in theater voor kids met een verstandelijke beperking.
Poppentheater de Kofferkast is een prachtige mobiele éénpersoonspoppenkast gemaakt van een oude koffer. In de koffer spelen zich allerlei avonturen af. Niet alleen het decor, maar ook de poppenkoffer, de poppen en de verhalen zijn zelf verzonnen. 

De poppenspeelster komt graag bij jou thuis langs om een voorstelling te spelen. Dit maakt Poppentheater de Kofferkast heel erg geschikt voor een kinderfeestje. Je kan kiezen uit verschillende thema’s zoals prinsessen, toveren, boeven, Sinterklaas, Koningsdag en nog veel meer. Zo heeft De Kofferkast voor elk feest een leuke voorstelling te bieden.

Bij Poppentheater de Kofferkast hebben ze al 30 jaar ervaring met kinderen met een verstandelijke beperking. De voorstellingen zijn voornamelijk bedoeld van kinderen van 4 t/m 8 jaar oud, maar uiteraard is iedereen welkom! 

Meer weten? Klik voor meer info door naar de website via de roze button.

Tip: Neem een kijkje in de rubriek Uiteten voor kindvriendelijk én toegankelijk restaurantjes voor kinderen met een handicap en/of voedselallergie! 

Poppentheater de Kofferkast


Toegankelijkheid en tips Kinderen met een verstandelijke beperking Openingstijden en kosten Prijs vanaf € 175,- per voorstelling. Naar de website Direct mailen

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie!

Herfstvakantie!

De herfstvakantie is het ideale moment om samen lekker een dagje op ontdekking te gaan. Wij hebben een heleboel toffe activiteiten voor je verzameld. Klik snel op de roze button om al deze leuke tips te lezen!

Dagje weg in de herfstvakantie!

Samenwerkingen