Feest op WielenTerug naar het overzicht

Met de interactieve belevingsconcerten van Feest op Wielen maak je van ieder kinderpartijtje een feest!
Feest op Wielen organiseert bijzondere feestjes voor bijzondere mensen bij je thuis, in een buurtcentrum of speeltuin. Ze zijn gespecialiseerd in het organiseren van activiteiten voor kinderen met een meervoudige beperking. De activiteiten zij zo ontworpen dat ook kinderen van elk niveau mee kunnen doen. 

Kinderen kunnen tijdens een kinderfeestje ervaringen opdoen met klank, samen genieten, muziek maken of alleen maar luisteren. Met het belevingstheater genieten kinderen met een beperking van een leuke voorstelling. Het tempo, de materialen, het taalgebruik en het volume zijn op maat aangepast of worden tijdens het spelen veranderd.

Praktische info
Het is belangrijk dat je minimaal een maand van tevoren contact opneemt, zodat er voldoende tijd is om het kinderfeestje te plannen en de vriendjes en vriendinnetjes van jouw zoon of dochter uit te nodigen. In overleg spitsen ze een feestje toe op de mogelijkheden van de aanwezige kinderen. Je kunt aangeven welke belevingsactiviteit of theater het meest past bij jouw kind. Hoe meer een feestje op maat is, hoe meer kinderen kunnen genieten!

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Kijk voor meer kinderfeestjes en theater thuis op de Themapagina Kinderfeestjes!

Stichting Feest op Wielen

Van der Heijdenlaan 36
3705 EG Zeist
Toegankelijkheid en tips in overleg. Neem vooraf contact op Openingstijden en kosten Zie website via de websitebutton voor beschikbaarheid en kosten Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Hoe leuk is het om met mooi (of juist geen mooi) weer lekker de natuur op te zoeken! Even lekker wandelen, spelen, of juist ontspannen. Laat je inspireren op onze Natuur- en dierenpagina en geniet van de buitenlucht!

Ga gezellig samen op pad!

Samenwerkingen