Glutenvrije thuisbakkerTerug naar het overzicht

Glutenvrij en lactosevrij brood, koeken en meer vind je bij Aldenhuijsen glutenvrije thuisbakkerij!
Bij Aldenhuijsen glutenvrije thuisbakkerij werken ze in een glutenvrije omgeving met glutenvrije gecertificeerde ingrediënten. Voor mensen die geconfronteerd worden met een glutenvrij dieet is het erg lastig om lekker brood te vinden dat ook nog voldoet aan hun dieeteisen. Maar naast gluten en lactosevrij brood kun je bij de thuisbakkerij ook terecht voor taarten en koeken.

Sinds 2000 zijn ze bij de glutenvrije thuisbakkerij bezig met het bakken van smaakvol, veerkrachtig, glutenvrij en lactosevrij brood. De producten worden getest vóór de verkoop, door mensen met en zonder een glutenintolerantie voor smaakvergelijk. Sinds 2016 verkopen ze de producten, je kunt afhalen en online bestellen. Bij de producten staat vermeld welke allergenen er in voor kunnen komen. Het brood is veerkrachtig, aangereikt met ijzer en vitamine B-complex, ook na de diepvries is het nog vers en niet droog. Geef bij je bestelling je allergenen door en proef!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Ook op zoek naar leuke restaurantjes met gluten en lactosevrije gerechten? Neem een kijkje in de rubriek Uiteten! 

Aldenhuijsen glutenvrije thuisbakkerij

Eikenwal 223
5403KG Uden
Toegankelijkheid en tips Glutenvrij en lactosevrij Openingstijden en kosten Voor tijden en prijzen, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lekker eropuit!

Lekker eropuit!

Wat een lekker weer! Wij komen al helemaal in de vakantiestemming. Daarom hebben wij allerlei toegankelijke adresjes en uitjes voor je verzameld. Check onze Dagje Weg-Pagina vol fijne tips!

Heel veel inspiratie!

Samenwerkingen