• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Gluten- en melkvrijTerug naar het overzicht

Bakkerij Puur in Soest staat voor heerlijke en eerlijke producten, gluten- en melkvrij!
Ben jij intolerant voor gluten of allergisch voor melk? En heb je moeite met het vinden van smaakvol brood of eet je nooit een gebakje door het gebrek aan goede opties? Dan ben je bij Bakkerij Puur aan het juiste adres!

Bakkerij Puur is een bakkerij die melk- en glutenvrije producten produceert en verkoopt. Van verschillende soorten brood tot een uitgebreid assortiment aan banket. De bakkerij is ontstaan uit het gevoel van een gebrek aan melk- en glutenvrije producten die ook nog eens lekker van smaak zijn. In de bakkerij zijn alle producten zo puur mogelijk bereidt. In de bakkerij is geen gluut te vinden, hierdoor kunnen zij ook garanderen dat alle producten die ze verkopen 100% vrij van gluten zijn. Bakkerij Puur staat niet alleen voor gluten- en melkvrij, ze verkopen ook producten die vrij zijn van noten, suiker of zelfs vegan. Bij Bakkerij Puur kun je ook genieten van een heerlijke en eerlijke high tea, van simpel zoet tot deluxe. Ook vegan of suikervrij is mogelijk. Kom langs!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Meer handige en leuke adresjes voor allergieën en dieeteisen vind je in de rubriek Uiteten! 

Bakkerij Puur

Soesterbergsestraat 53
3768 EB Soest
Openingstijden en kosten De tearoom en bakkerij zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag, van 09:30 tot 16:30 uur geopend. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Het is feestjestijd!

Het is feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

kinderfeestjes tips

Samenwerkingen