Eetcafé en cadeauwinkelTerug naar het overzicht

Hapjes, drankjes en winkelen bij BliXem eetcafé en cadeauwinkel in Nijmegen! Ook rolstoeltoegankelijk!
Dé hotspot voor heerlijk eten? Dan zit je BliXem in Nijmegen goed! Of je nu wilt lunchen met je moeder, dineren met familie, high tea'en of high winen met vriendinnen, een kop koffie wil drinken met een stuk gebak of lekker wil borrelen met collega's.

Bij BliXem Eetcafé kom je om te genieten van verse ingrediënten, lokale producten en een relaxte sfeer. Wil je liever take-away bestellen? Dat kan ook! BliXem is een leerwerkbedrijf waar mensen met een beperking leren en werken. Hierdoor is het eetcafé geheel toegankelijk. Er is een speciale rolstoelingang en mindervalidentoilet. Gasten met allergie of dieeteisen zijn ook welkom! Vraag de bediening naar de allergenenkaart. Bij alle gerechten kan het brood vervangen worden door glutenvrij brood.

Naast het kindvriendelijke en toegankelijke restaurant met een fantastische menukaart heeft BliXem ook een toffe cadeauwinkel. Rondlopen in de Cadeauwinkel is een feestje, laat staan als je er ook iets koopt. In de winkel vind je bijzondere sieraden, verrassende woonaccessoires, speelgoed, grappige hebbedingetjes, kraamcadeaus en meer.

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Tip: In de rubriek Uiteten vind je meer lekkere en toegankelijke restaurants

BliXem

Groesbeekseweg 75
6524 CS Nijmegen
Toegankelijkheid en tips Speciale allergenenkaart en rolstoeltoegankelijk. Openingstijden en kosten Maandag: 09.00 uur tot 21.00 uur
Dinsdag: ?09.00 uur tot 21.00 uur
Woensdag: 09.00 uur tot 21.00 uur
Donderdag: 09.00 uur tot 21.00 uur
Vrijdag: 09.00 uur tot 21.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur tot 21.00 uur
Zondag: Gesloten
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

VeineDAGEN

VeineDAGEN

VeineDAGEN, dé beurs waar je informatie en inspiratie krijgt over de begeleiding van kinderen en jonge volwassenen met een beperking. De informatieve beurs is ook geschikt voor kids! Ben jij erbij op 29 & 30 september in HARDENBERG & op 6 & 7 oktober in GORINCHEM.

Ontdek het programma

Samenwerkingen