Brasserie op DuurTerug naar het overzicht

Deze fijne brasserie met speeltuin ligt midden in de natuur en is rolstoeltoegankelijk!
Brasserie op Duur is een kindvriendelijke restaurant op een mooi plekje in de natuur ligt, tussen Deventer, Zwolle & Raalte. Er staan lekkere kindergerechten op de kaart, zoals tosti's, kinderboterhammen en pannenkoeken. Smullen maar!

Het restaurant is rolstoeltoegankelijk en heeft een aantal medewerkers in dienst met een verstandelijke beperking. Daarnaast werken ze zoveel mogelijk met verse en/of huisgemaakte producten.

In de achtertuin vind je een speeltuin. Hier kunnen de kinderen veilig spelen, terwijl jij geniet van een kopje koffie, biertje, frisje of een wijntje. Naast een trampoline en veel speelgoed, zijn er ook verschillende speeltoestellen aanwezig. Zo hoeft je kind zich niet te vervelen! 

Klik voor meer info door naar de website via de roze button.

Lees meer over Kidsproofplus.nl, voor wie is het bedoeld is en wat kan je er vinden!?

Brasserie op Duur

Rijksstraatweg 109
8121 ED Olst
Toegankelijkheid en tips Rolstoeltoegankelijk Openingstijden en kosten Brasserie op Duur is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen