Restaurant Bergsche PlasTerug naar het overzicht

Stel jouw eigen pannenkoek samen of geniet van andere lekkernijen bij Familierestaurant Bergsche Plas!
Plezierrivier de Rotte kronkelt vanuit de Achtertuin van Rotterdam naar het bruisende centrum van deze wereldstad. Familierestaurant Bergsche Plas is te vinden aan deze prachtige rivier. Bij Familierestaurant Bergsche Plas kun je goed eten en lekker spelen, er is een enorme speeltuin bij het restaurant.

Geniet van heerlijke pannenkoeken, staat er voor jou niets bij? Stel dan zelf je pannenkoek samen! Naast pannenkoeken kun je bij het restaurant ook heerlijke sandwiches, salades, tosti's of vleesgerechten eten. Voor kids is er een speciaal kindermenu! Heb je een koemelkallergie, kippeneiallergie of glutenallergie? Dan ben je bij de Bergsche Plas ook aan het juiste adres. Er is voor ieder wat wils! 

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Alle restaurantjes op Kidsproofplus zijn kindvriendelijk én toegankelijk voor kinderen met een handicap en/of voedselallergie.

Familierestaurant Bergsche Plas

Rottebandreef 50
2661 GR Bergschenhoek
Toegankelijkheid en tips Speciale allergenenkaart Openingstijden en kosten Voor tijden en prijzen, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er is nog genoeg leuks te doen!

Er is nog genoeg leuks te doen!

Ondanks dat de maatregelen nog steeds zijn aangescherpt kunnen we nog genoeg doen en verzamelen we nog steeds de leukste uitjes voor je voor buiten en voor thuis! Check dus goed onze uitagenda en onze blogspagina!

Volop genieten van toffe activiteiten!

Samenwerkingen