Pannenkoeken en poffertjesTerug naar het overzicht

Geniet van heerlijke (glutenvrije)pannenkoeken en poffertjes bij Pannenkoekenrestaurant De Panoramahoeve.
Pannenkoekenrestaurant De Panoramahoeve ligt bij het plaatsje Bennekom. Je kan bij de Panoramahoeve het hele jaar door heerlijke pannenkoeken & poffertjes eten, ook glutenvrij. Kom langs en geniet van de lekkerst pannenkoek door jou samengesteld!

Stel zelf jouw eigen pannenkoek samen of kies uit een van de specialiteiten. De poffertjes worden gebakken op een authentieke koperen poffertjesplaat. Hmm lekker! Benieuwd naar de menukaart? Neem een kijkje op de website. Kom je liever een keer lunchen? Dat kan ook! De 'Koffietafel' is een uitgebreide lunch voor een  vaste prijs.

Heb je dieet eisen of allergieën? Naast de gewone pannenkoeken kan het pannenkoekenhuis ook een pannenkoek bakken met een aangepast beslag. Denk hierbij aan glutenvrije pannenkoeken, pannenkoeken zonder melk, ei en/of zout. Deze pannenkoeken worden ook in een aparte pan gebakken.

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Kijk voor meer lekkere en toegankelijke restaurants in de rubriek Uiteten!

Pannenkoekenhuis Panoramahoeve

Panoramaweg 23
6721 MK Bennekom
Toegankelijkheid en tips Geef jouw dieet eisen of allergieën van te voren aan, dan kan de keuken hier rekening mee houden! Openingstijden en kosten Maandag en dinsdag: gesloten
Wo t/m zo: 11:00 - 20:30

Op feestdagen ook op maandag geopend
In juli en augustus ook op maandag en dinsdag geopend
Naar de website Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen