PannenkoekenschipTerug naar het overzicht

Pannenkoeken eten op een schip, wie wil dat nou niet!? Kom lekker eten op het Pannenkoekenschip in Assen!
Pannenkoeken eten op een boot, dat is cool! Het kan bij het Pannenkoekenschip in Assen. Gezellig met de hele familie uiteten op een unieke locatie, genieten van  heerlijke en gezonde pannenkoeken. 

De pannenkoeken bij het Pannenkoekenschip in Assen zijn niet zomaar pannenkoeken, maar OERpannenkoeken. De pannenkoeken zijn gemaakt van OERgranen spelt, haver, boekweit en gerst. In de pannenkoeken zitten geen kleur- of smaakstoffen, geen toegevoegde suikers, geen rijsmiddelen en weinig zout. Is dat dan wel lekker!? Ja zeker! De pannenkoeken zijn gemaakt van melk, lekker veel ei en met passie van de pannenkoekenbakkers. Gezonder gaat jouw pannenkoek niet worden, maar naast gezond zijn ze ook nog eens héél erg lekker en krokant! Voor mensen die op dieet zijn of een voedselallergie hebben, laat het weten dan wordt er rekening mee gehouden! 

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Pannenkoekenschip Assen

Vaart NZ 1
9401 GM Assen
Openingstijden en kosten Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 16:00 - 20:30
Donderdag: 16:00 - 20:30
Vrijdag: 16:00 - 20:30
Zaterdag: 16:00 - 20:30
Zondag: 16:00 - 20:30
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen