Restaurant AapTerug naar het overzicht

Restaurant Aap, een apeleuk Zuid-Afrikaans restaurant met speeljungle en oppas voor de kleintjes.
Restaurant Aap is een speelparadijs voor kinderen. Ze kunnen zich helemaal uitleven in de indoor speeljungle of lekker rustig een film kijken. Er is zelfs een oppas aanwezig die graag samen met je kinderen knutselt. 

De menukaart voor kinderen is erg uitgebreid en ze houden hier graag rekening met allergieën. Ze hebben hier zelfs een glutenvrij menu en ook staan er een aantal allergenenvrije gerechten op de kinderkaart. Geniet bijvoorbeeld van een lekker stukje biefstuk of smul van de snoeptomaatjes. 

Grote mensen kunnen kiezen uit echte Zuid-Afrikaanse specialiteiten, zoals zebra, krokodil en struisvogelbiefstuk. Maar ook een biefstuk en varkenshaas staat op de kaart!

Goed om te weten, je parkeert je auto hier gratis en vlakbij de ingang van het restaurant. Het hele restaurant is gelijkvloers, dus ook goed te bezoeken voor kinderen in een rolstoel. 

Klik voor meer info en om te reserveren door naar de website via de roze button!

Wil je voor het etentje nog even de natuur in? Bekijk toegankelijke locaties via de Themapagina Dagje Weg!

Restaurant Aap

Terover 3
5131 RA Alphen
Openingstijden en kosten Donderdag t/m zondag (klik voor de exacte openingstijden door naar de website via de roze button) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

VeineDAGEN

VeineDAGEN

VeineDAGEN, dé beurs waar je informatie en inspiratie krijgt over de begeleiding van kinderen en jonge volwassenen met een beperking. De informatieve beurs is ook geschikt voor kids! Ben jij erbij op 29 & 30 september in HARDENBERG & op 6 & 7 oktober in GORINCHEM.

Ontdek het programma

Samenwerkingen