• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Johanna's HofTerug naar het overzicht

Heeft jouw kind een glutenallergie en wil je graag uiteten? Dan moet je bij Johanna's Hof in Bakkum zijn.
Restaurant Johanna's Hof ligt op een prachtige plek in de bossen van het Noord Hollands Duinreservaat. Dit restaurant staat bekend om haar gastvrijheid, gezelligheid en vooral kindvriendelijkheid. Kortom, een lekker plekje voor de hele familie! 

Er staan hier allerlei lekkere (glutenvrije) gerechten op de kaart, zoals pannenkoeken, bitterballen en verschillende vlees/vis gerechten. Ook hele kindermenu's kunnen hier glutenvrij geserveerd worden. 

Na het eten kunnen de kids heerlijk buiten spelen in de vernieuwde speeltuin en de geitjes aaien in de dierenweide. Bij slecht weer hebben ze binnen speeltoestellen staan. Verder zijn er verschillende gezelschapsspellen, kleurplaten aanwezig en is het mogelijk om een leuke tekenfilm te kijken. 

Nieuwsgierig geworden naar het menu? Klik voor meer info door naar de website via de roze button.

Tip: Neem ook een kijkje op de blog van Kidsproof Plus voor leuke uitjes, handige tips en meer

Johanna's Hof

Johannisweg 3
1901 NX Bakkum
Toegankelijkheid en tips Dit restaurant is goed toegankelijk voor kinderen met een glutenallergie. Openingstijden en kosten Het restaurant is elke dag geopend vanaf 8.30 uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Het is feestjestijd!

Het is feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

kinderfeestjes tips

Samenwerkingen