Glutenvrije pannenkoekenTerug naar het overzicht

Bij restaurant Koeckers serveren ze glutenvrije pannenkoeken en andere gerechten!
In dit restaurant in Den Hout kan je heerlijk genieten van overheerlijke pannenkoeken. Zowel voor jong als oud hebben ze een ruime keuze aan (glutenvrije) pannenkoeken. Het restaurant heeft verschillende themaruimtes, waar je geheel in stijl kunt eten. Bij mooi weer is het terras natuurlijk ook geopend.

Dat dit restaurant dol is op kinderen blijkt wel uit de ruime keuze aan kinderpannenkoeken die ze op de kaart hebben staan. Ook kunnen kinderen bij iedere pannenkoek en ieder (glutenvrij) ijsje sparen voor Koeckersdukaten. Deze dukaten zijn in te wisselen voor een leuk cadeau. 

Daarnaast kunnen kinderen zich in de grote buitenspeeltuin uitleven met een springheuvel, trampolines, glijbanen, zandbak, klimrek, waterspeelpomp en nog veel meer. Wanneer het weer minder goed is, kunnen kinderen ook binnen spelen. Ze hebben daar namelijk een speelgrot met een heuse bioscoop, lachspiegels, spelletjes aan de wand en een klimtoestel. 

Ben je niet zo dol op pannenkoeken? Er staan gelukkig ook andere (glutenvrije) gerechten op de kaart!

Klik voor meer info door naar de website via de roze button.

Tip: Neem ook een kijkje op de blog van Kidsproof Plus voor leuke uitjes, handige tips en meer

Restaurant Koeckers

Ruiterspoor 71
4911 BA Den Hout
Toegankelijkheid en tips Dit restaurant is goed toegankelijk voor kinderen met een glutenallergie. Openingstijden en kosten Maandag t/m vrijdag: van 11.00 tot 20.00 uur
Zaterdag & zondag: van 10.00 tot 20.00 uur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie!

Herfstvakantie!

De herfstvakantie is het ideale moment om samen lekker een dagje op ontdekking te gaan. Wij hebben een heleboel toffe activiteiten voor je verzameld. Klik snel op de roze button om al deze leuke tips te lezen!

Dagje weg in de herfstvakantie!

Samenwerkingen