Theehuis RhijnauwenTerug naar het overzicht

Laat je verwennen bij Theehuis Rhijnauwen in Bunnik! Heerlijike pannenkoeken, koffie, broodjes en meer!
Theehuis Rhijnauwen ligt op een prachtige plek aan het water midden in het bos. Rondom het theehuis is genoeg te doen om er een heerlijk dagje uit van te maken. Eerst even wandelen, en daarna lekker genieten van een kop koffie, de lekkerste pannenkoeken of een uitgebreid diner.

Het theehuis heeft een groot terras aan het water waar je heerijk kan genieten tijdens de zomermaanden. Ze werken zoveel mogelijk met biologische en fairtrade producten. Voor bezoekers met een allergie wordt een apart beslag gebruikt voor de pannenkoeken, geef je dieetwensen van te voren duidelijk aan!

Meer weten? Klik op de roze websitebutton.

Notenvrij, suikervrij, lactosevrij of glutenvrij? Kidsproofplus heeft de geschikte cafés en restaurants voor je op een rijtje gezet!

Theehuis Rhijnauwen

Rhijnauwenselaan 16
3981 HH Bunnik
Openingstijden en kosten Voor openingstijden en prijzen, klik dan op de roze websitebutton. Naar de website Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Daar wordt aan de deur geklopt..

Daar wordt aan de deur geklopt..

Wat spannend! Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het alweer Pakjesavond. Lees nog snel even onze Sintblogs voor heel veel inspiratie. Zo kan jij extra genieten van dit toffe kinderfeest!

Naar alle tips

Samenwerkingen