Winkel & KindercaféTerug naar het overzicht

Shoppen bij WAAR in Arnhem of lekker lunchen en spelen bij Smaaklokaal en het Kindercafé!
Bij de winkel WAAR in Arnhem, kom je voor een leuk cadeau met een mooi verhaal. Alles is met liefde en zorg gemaakt. Natuurlijke verzorgingsproducten, ecologische planten, vegan kookboeken, duurzame waterflessen, handgemaakte manden en meer. WAAR heeft met 24 winkels de grootste keuze in duurzame en eerlijkgemaakte artikelen. WAAR in Arnhem is een rolstoeltoegankelijke winkel en blindengeleidenhonden zijn toegestaan.

Naast een toffe winkel, heeft Waar ook een SmaakLokaal in Arnhem. Een sociaal lunchcafé met de smaak van lokale waar. Salades van boeren uit de buurt en brood van de biologische bakker om de hoek. En als het dan toch van verder moet komen, zijn de producten zo veel mogelijk biologisch en eerlijk. Het SmaakLokaal is een leerwerkbedrijf, zij werken samen met de zorginstelling Siza. De locatie is dus voor iedereen toegankelijk! Er is een lift aanwezig en ruime invalidentoilet. Voor kids is er een speciaal kindermenu, een leuke speelhoek, voorleesochtenden en iedere laatste zondag van de maand een Kindercafé met superleuke kinderworkshops en een extra grote speelplek. Kom gezellig langs!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Nieuwsgierig naar meer leuke en toegankelijke lunchspots in en om Arnhem? Neem een kijkje in de rubriek Uiteten! 

WAAR Arnhem

Brouwersplein 11
6811 BL Arnhem
Toegankelijkheid en tips Beide locaties zijn rolstoeltoegankelijk. Bij het Smaaklokaal is een lift aanwezig en een invalidentoilet. Openingstijden en kosten Maandag: 12.00 – 18.00
Dinsdag: 10.00 – 18.00
Woensdag: 10.00 – 18.00
Donderdag: 10.00 – 21.00
Vrijdag: 10.00 – 18.00
Zaterdag: 10.00 – 17.30
Zondag: 12.00 – 17.00
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen