Escaperoom voor thuisTerug naar het overzicht

Vakantietip: Leuke escaperoom (5-12 jaar) voor thuis! Probeer de gratis download van Circus Pief Paf!

Circus Pief Paf, onder leiding van Gerrit Paf, deelt zijn avonturen voor kinderen met jou. In de vorm van raadsels en puzzels (als download of per post) heeft Circus Pief Paf Escaperooms voor thuis gemaakt! Spellen voor kinderen van 5-12 jaar met jou in de hoofdrol. Los samen raadsels op en puzzel net zo lang, totdat jullie samen de oplossing hebben bedacht.

Wij hebben zelf de gratis download geprobeerd en hebben gelijk ons eerste spel besteld. Super leuke tip voor in de kerstvakantie, maar ook zeker origineel als kinderfeestje!

Gratis download - Milanus en de Zweefspreuk
Ontdek tijdelijk gratis dit nieuwe mini-escaperoom avontuur van Milanus Wonder. Milanus wil graag de zweefspreuk kunnen, maar weet 3 dingen niet zeker, omdat er 3 dingen ontbreken. Hij vraagt de hulp van andere tovenaars om hem te helpen. 

Klik op de websitebutton om gratis aan dit mini-escaperoom avontuur te beginnen. Wie weet krijg je dan net als wij de smaak te pakken!

De Groentjes hebben samen met Mirthe dit leuke spel uitgeprobeerd! Bekijk hun reactie in deze video:Maak de wens ster en win een escaperoomspel voor thuis
Download (via de websitebutton) de Circus Pief Paf ster. Deze kunnen kinderen zelf knippen en vouwen en uiteraard ergens ophangen, of in de Kerstboom plaatsen. Als je de ster vouwt en deelt met Circus Pief Paf maak je ook nog eens kans op een gratis escaperoomspel naar keuze. Er is ook een kortingscode verborgen mocht je niet de winnaar van het gratis spel zijn en al direct met korting een spel willen bestellen.

De escaperoom en wens ster zijn leuke gratis activiteiten voor de kinderen tijdens de feestdagen.
Kunnen jullie deze oplossen?

Veel speelplezier!
Benieuwd naar de avonturen van Circus Pief Paf of wil je direct downloaden? Klik dan op de websitebutton

TIP: bij onze blogs vind je nog meer toffe activiteiten voor de kerstvakantie!

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Feestjestijd!

Feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

Toegankelijke kinderfeestjes

Samenwerkingen