Geef me de 5Terug naar het overzicht

Een unieke methode die antwoord geeft op al jouw vragen rondom autisme.
Geef me de 5 is een unieke methodiek die je echt verder helpt. Het beantwoord al jouw vragen over autisme en is ontwikkeld door autisme-deskundige Colette de Bruin. 

Door haar ervaring als pleegouder en professional, heeft zij alle facetten van autisme gezien. Haar aanpak heeft ze opgeschreven in een boek dat inmiddels in een oplage van bijna 100.000 exemplaren is verkocht!

Op youtube staan een heleboel filmpjes van Geef me de 5, die allemaal heel veel informatie en uitleg geven over verschillende onderwerpen. Super interessant en leerzaam. 

Wil je de filmpjes bekijken? Klik op de roze websitebutton! En neem voor nog meer informatie een kijkje op de website van Geef me de 5.

Geef me de 5

Burgemeester van Nispenstraat 12
7001 BS Doetinchem
Toegankelijkheid en tips Geschikt voor kinderen met autisme Openingstijden en kosten Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to school

Back to school

De kinderen mogen weer naar school. Dat wordt weer even wennen voor iedereen. Kun jij wel wat fijne tips gebruiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt de 'back to school' nieuwsbrief zo in je inbox.

Ja ik wil de back to school nieuwsbrief

Samenwerkingen