Speciale online yogaTerug naar het overzicht

Volg nu de online lessen van Yogacentrum de Bloementuin!
CORONA UPDATE
Speciale online lessen: kinderyoga groepslessen vanaf 6 jaar, ouder-kindyoga lessen vanaf 2,5 tot 11 jaar en privélessen voor kinderen en gezinnen. Kinderyoga is er voor iedereen. Je leert door Hatha yoga meer zelfvertrouwen en zelfbewustzijn te krijgen. Via yogahoudingen, oogoefeningen, ademhalingsoefeningen, massage, meditatie en visualisatie maak je een ontdekkingstocht met je lichaam en je denken.

Yoga for the Special Child 
Naast reguliere kinderyoga heeft Yogacentrum de Bloementuin als specialisatie yoga voor kinderen met een speciale zorgvraag. Zoals downsyndroom, Cerebrale Parese, ADHD, Autisme, hooggevoeligheid/hoogbegaafdheid en kinderen met leerproblemen. Yoga for the special child wordt zowel individueel als in groepsles aangeboden en kan zowel in de yogastudio als op (thuis) locatie worden gegeven.

Wil je meer informatie? Klik op de roze button om naar de website te gaan.

Yogacentrum de Bloementuin

St. Jorisveld 1
2023 GD Haarlem
Toegankelijkheid en tips Geschikt voor kinderen met Downsydnroom, autisme, ADHD, cerebrale parese, hooggevoeligheid/hoogbegaafdheid, leerproblemen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Aangepaste vakantiewoningen

Aangepaste vakantiewoningen

We namen een kijkje in de aangepaste vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds. Wat waren wij onder de indruk van de sfeer, ruimte en faciliteiten! Wat een fijne plek om op adem te komen. Welk vakantiehuis ga jij kiezen?

Ronald McDonald Vakantiehuizen

Samenwerkingen