'S Heeren Loo PretAppTerug naar het overzicht

Theater thuis voor mensen met een (verstandelijke) beperking.
Veel mensen met een (verstandelijke) beperking kunnen helaas niet altijd naar een theater. Hier zijn meerdere redenen voor. Een van de cliënten bij ’s Heeren Loo in Apeldoorn kwam met de vraag of zij iets wilden bedenken om theater voor haar te realiseren dicht bij huis.

In een gesprek gaf zij zaken aan als: graag korte stukjes theater om te luisteren, te lachen en te genieten, graag prikkelarm en stukjes die ik kan begrijpen. 's Heeren Loo is met elkaar een proces in gegaan om hier iets voor te bedenken. Samen met Incentro hebben ze de PretApp bedacht!

De medewerkers hebben toneelstukjes bedacht, interactieve verhalen geschreven en liedjes gemaakt. Deze medewerkers heben ook de liedjes gezongen, de verhalen voorgelezen en de toneelstukjes gespeeld! 

Een Pretapp vol beleving en aangepaste theaterstukken. Kiezen, klikken en genieten, voor iedereen toegankelijk. Beleef de avonturen van Boen de poes, van Kees de lijster en luister naar prachtige liedjes. Kortom voor iedereen is er wel iets leuks te zien en te horen!!

Wil je de app downloaden? Klik op de roze website button!

Tip: neem een kijkje op onze Dagje-weg pagina voor meer thuis-tips met groene vlaggetjes

sHeeren Loo

Berkenweg 11
3818 LA Amersfoort
Toegankelijkheid en tips Geschikt voor kinderen met een (verstandelijke) beperking Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Daar wordt aan de deur geklopt..

Daar wordt aan de deur geklopt..

Wat spannend! Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het alweer Pakjesavond. Lees nog snel even onze Sintblogs voor heel veel inspiratie. Zo kan jij extra genieten van dit toffe kinderfeest!

Naar alle tips

Samenwerkingen