Sam & SarahTerug naar het overzicht

In het stripverhaal Sam & Sarah lees je over twee helden in een rolstoel.

Sam en Sarah vertelt het verhaal over twee helden. Twee helden in een rolstoel, Sam en Sarah. In een prachtig getekende strip leer je deze twee rollende kinderen kennen die in de klas zitten met lopende kinderen.

Het verhaal over Sam & Sarah

De klas van Sam en Sarah is er eentje die je op elke school kan tegenkomen, maar toch is het nog steeds zo dat er maar weinig kinderen in een rolstoel in een klas met lopende kinderen zitten. In Sam & Sarah, je kunt meer dan je denkt, lees je over de problemen waar Sam en Sarah tegenaan rollen en hoe ze daarmee omgaan. Hun verhaal gaat over meedoen, over grenzen verleggen en angsten overwinnen. Het gaat vooral over hoe kinderen elkaar leren kennen en begrijpen door samen te spelen, rollend én lopend.

Tips voor thuis 


Op de website van Sam & Sarah kun je hele fijne tips en tutorials voor thuis met rolstoeltrainingen bekijken, van Het Wheelchair Skills Team. Sam en Sarah helpen je daar ook bij.

Klik op de roze button om het stripboek te bestellen, of om de tutorials te bekijken!

TIP: op onze Thuis pagina vind je nog meer tips voor thuis!

Sam & Sarah

Berkenhof 93
3612 AZ Tienhoven
Openingstijden en kosten Vanaf 15 euro Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen