Hulp nodig in deze tijd?Terug naar het overzicht

Zit jij als ouder ergens mee en kun je wat hulp gebruiken? Dan kun je terecht bij Samensterkzorg.
Vind jij het momenteel best lastig thuis? Om onderwijs aan je kind(eren) te geven, tegelijkertijd te werken en geen sociale contacten meer te hebben? Voel je je soms onzeker of zie je het even niet meer zitten? Zijn er spanningen in je gezin of kun je wel wat tips gebruiken? Weet dat je er niet alleen voor staat!

De zorgverleners van Samen Sterk Zorg zitten klaar bij de telefoon om jou te helpen. Dit zijn ervaren zorgverleners, werkzaam in opvoedingsondersteuning. Ze bieden een luisterend oor zonder oordeel! Het is gratis en anoniem. Ze denken met je mee en hebben tips en adviezen voor jou.

Waarvoor kun je bij ze terecht?

· Vragen over thuisscholing of huiswerk

· Tips voor planning en structuur

· Opvoedtips en adviezen

· Spanningen in het gezin

· Ontwikkelingsvraag

· Persoonlijke vragen


De zorgverleners van Samen Sterk Zorg doen dit op vrijwillige basis. Ze zijn iedere werkdag tussen 10 uur en 16 uur bereikbaar via 085 - 130 22 51 of via de directmailen button.

Check ook onze blogspagina en meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Heb jij onze laatste nieuwsbrief al ontvangen? Daar staan super veel leuke interessante uitjes in die je met het gezin kunt ondernemen deze zomervakantie. Klik dus snel op de roze button om deze te lezen. Je kunt je natuurlijk ook nog even aanmelden hiervoor en dan ontvang je hem voortaan gelijk in je inbox!

Neem snel een kijkje!

Samenwerkingen