Beweegkaarten SizaSportsTerug naar het overzicht

Omdat sporten iets is wat iedereen op elk moment moet kunnen doen!
Heb je zin om te sporten maar geen inspiratie? Of even een momentje vrij en geen idee wat te doen met de cliënten? SizaSports biedt de oplossing!

Voldoende beweging is voor iedereen van belang, ook voor mensen met een verstandelijke beperking. Echter krijgen  de meeste mensen met een beperking dit meestal te weinig aangeboden of alleen op het daarvoor bestemde sportuurtje in de week...

Juist ook bij deze cliënten moet bewegen niet iets zijn wat alleen maar in de sporthal of zwembad gebeurt, maar juist overal! SizaSports biedt hiervoor de oplossing: Een online database binnen het intranet van Siza, waar allerlei simpele en gemakkelijk uit te voeren beweegkaarten staan.

Er zijn verschillende beweegkaarten voor jullie gemaakt die het bewegen een stuk eenvoudiger maakt! De beweegkaarten zijn onderverdeeld in verschillende thema’s met per thema verschillende activiteiten, voor elk wat wils! Klik op de website op een thema naar keuze en kies hierna een activiteit uit en bewegen maar.. Aan de slag!

Klik op de roze button om naar de website te gaan. 

Tip: Bekijk ook handige en leuke coronaproof-tips tussen onze blogs!

Siza-Beweeg AandachtsFunctionaris


Toegankelijkheid en tips Geschikt voor mensen met een verstandelijke beperking Openingstijden en kosten Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to school

Back to school

De kinderen mogen weer naar school. Dat wordt weer even wennen voor iedereen. Kun jij wel wat fijne tips gebruiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt de 'back to school' nieuwsbrief zo in je inbox.

Ja ik wil de back to school nieuwsbrief

Samenwerkingen