• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Komt het Zien! THUISTerug naar het overzicht

Iedereen kan genieten van mooie online voorstellingen, dankzij live ingesproken audiodescriptie!

Theater met audiodescriptie door blindentolken

Met een visuele beperking naar het theater, festival of evenement? Dat kan! Komt het Zien! maakt theaterbeleving live mogelijk voor mensen die blind of slechtziend zijn. In deze bijzondere tijd is Komt het Zien! THUIS gelanceerd. Zo kun je ook vanuit huis met een visuele beperking genieten van online registraties van voorstellingen, met live ingesproken audiodescriptie door blindentolken! 

Dankzij de live audiodescriptie en speciale meet & feel inleiding kun je alles volgen. Via een koptelefoon hoor je de beschrijving van de blindentolken en mis je niets. Zo is theater leuk voor iedereen, óók als je minder of niets ziet.


Wisselend aanbod aan voorstellingen en vlogs

Het aanbod van voorstellingen wisselt regelmatig. Zo is er altijd iets leuks te zien! Nu staan onder andere online: Sprookjessprokkelaar de musical en een superleuke video van twee blindentolken in Ouwehands Dierenpark. Met deze laatste video maakt Komt het Zien! het mogelijk om de dierentuin thuis vanaf de bank te beleven, óók voor iedereen met een visuele beperking.

Daarnaast maken de blindentolken van Komt het Zien! inclusieve vlogs (met audiodescriptie) voor blinden en slechtzienden.  

Bekijk het volledige overzicht van het online aanbod door op de roze button te klikken!

TIP: Ben jij binnenkort jarig? Lees hier onze Kinderfeestjes-tips!

Stichting Komt het Zien

Ds Veenweg 12
8456 HR De Knipe
Openingstijden en kosten Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Het is feestjestijd!

Het is feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

kinderfeestjes tips

Samenwerkingen