Vakantie en weekendopvangTerug naar het overzicht

Weekendje weg? Op vakantie? BeActive maakt het mogelijk voor kinds en tieners met autisme!
BeActive is een organisatie voor kinderen met autisme en/of kinderen met a.d.h.d./gedragsproblemen. Het is niet voor ieder kind en gezin vanzelfsprekend om een weekend weg te gaan of op vakantie te gaan. BeActive wil kinderen laten genieten van een onvergetelijke ervaring en de zorg van ouders uit handen nemen.

Bij BeActive kan je terecht voor thuisbegeleiding, weekendopvang op Center Parcs (2 locaties), themaweekenden, zelfstandige weekenden voor jongeren van 16 jaar en ouder, vakantieopvang op Center Parcs of andere bijzondere plekken zoals België, Duitsland en Frankrijk. De activiteiten worden aangepast naar de behoefte van het kind en de bestemming, de activiteiten kunnen dus heel uiteenlopend zijn. Alle weekend en vakantieprogramma's zijn terug te vinden op de website.

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Tip: Neem ook een kijkje op de blog van Kidsproof Plus voor leuke uitjes, handige tips en meer

BeActive

Randstad 2149
1314 BH Almere
Openingstijden en kosten Voor tijden en prijzen, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er is nog genoeg leuks te doen!

Er is nog genoeg leuks te doen!

Ondanks dat de maatregelen nog steeds zijn aangescherpt kunnen we nog genoeg doen en verzamelen we nog steeds de leukste uitjes voor je voor buiten en voor thuis! Check dus goed onze uitagenda en onze blogspagina!

Volop genieten van toffe activiteiten!

Samenwerkingen