• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Vakantiepark aangepastTerug naar het overzicht

Kom tot rust in één van de drie aangepaste groepsaccommodaties op vakantiepark Hunzepark!
Hunzepark is een vakantiepark in het Drentse plaatsje Gasselternijveen, middenin de prachtige natuur. Het vakantiepark is een waar paradijs voor het hele gezin en biedt een gevarieerd aanbod aan vakantiewoningen. Van comfortabele blokhutten in de natuur tot ruime chalets en luxe vrijstaande villa’s aan het water. Voor mindervaliden zijn er familievilla’s voor grote groepen.

Het vakantiepark heeft twee identieke groepswoningen, de Meander en de Wenakker. Deze ruime groepswoningen zijn geschikt voor maximaal 36 personen. De ruime woonkamer beschikt over een open haard. Er zijn in totaal 12 slaapkamers, waarvan 10 op de begane grond. De Meander beschikt over twee aangepaste badkamers. De Wenakker heeft op de begane grond 10 slaapkamers met alle badkamers aangepast voor mindervaliden. Er is parkeergelegenheid voor 10 auto’s. De Flint is een soortgelijke groepsaccommodatie maar dan voor 40 personen.

Op het parkterrein ligt een recreatieplas waar je kan vissen, kanoën en zwemmen. Of doe mee aan activiteiten zoals beachvolleybal, jeu-de-boules, golf of tafeltennis. In de omgeving is er ook genoeg te beleven voor jong én oud.

Meer weten over Hunzepark? Klik dan op de roze websitebutton.

Hunzepark

Hunzepark 4
9514 BW Gasselternijveen
Toegankelijkheid en tips Drie groepsaccommodaties die rolstoeltoegankelijk zijn. Openingstijden en kosten Voor beschikbaarheid en prijzen, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

preHistorisch Dorp in de zomervakantie

preHistorisch Dorp in de zomervakantie

Vier de zomervakantie in het preHistorisch Dorp in Eindhoven! Van 6 juli t/m 1 september ervaar je zelf hoe het er vroeger aan toeging. Iedere dag zijn er andere activiteiten en is er van alles te beleven in het museum.

Maak een tijdreis!

Samenwerkingen