Zo werkt Kidsproofplus.nlTerug naar het overzicht

Lees hier voor wie Kidsproofplus.nl bedoeld is en wat je kunt vinden!
Kidsproofplus.nl is een nieuw platform met de leukste, fijnste en meest verrassende toegankelijke uitjes voor kinderen!

Zoek je inspiratie voor een leuk en toegankelijk uitje? Op Kidsproofplus.nl vind je het meest complete overzicht! Speciaal voor ouders met kinderen van 0 tot 18 jaar met een beperking of handicap. Op de site kun je uitjes en events selecteren voor grofweg 5 doelgroepen:
  • kinderen met een fysieke handicap
  • met een zintuigelijke beperking
  • een prikkelgevoeligheid
  • een allergie
  • kinderen met een verstandelijke beperking

Om het zoeken makkelijker te maken kun je op de site ook filteren op provincie, leeftijd en soort activiteit. Je vindt er niet alleen de leukste uitjes, maar ook restaurants, clubjes, kinderfeestjes, overnachtingsadressen en (web)shops.

Kidsproof.nl

Ben je op zoek naar uitjes in een specifieke regio, zonder specifieke zorgvraag/bovengenoemde beperkingen of zoek je leuke tips voor broertjes/zusjes? Kijk dan op Kidsproof.nl! Collega's door het land verzamelen de leukste tips!

Deel je tips met andere ouders


Heb je een uitje bezocht en wil je ouders laten weten wat je ervan vond of waar ze op moeten letten? Onder de tips kun jij je reactie en aanvullende adviezen delen, handig voor andere ouders!

Volg Kidsproofplus.nl ook op Facebook!

Ambassadeurs gezocht!


Sitemanager Susanne is blij met elke tip of hulp die ze aangeboden krijgt. Alleen met hulp van andere ouders kunnen we het meest complete overzicht krijgen. Mis je nog een tip? Stuur dan een mailtje naar redactie@kidsproofplus.nl. Ook zoeken we nog enthousiaste ambassadeurs: gezinnen die tips doorgeven, zelf uitjes en locaties testen en/of als Kidsproofplus-reporter op stap willen en een blog willen schrijven over hun ervaringen.
Zo kunnen we de komende jaren hopelijk héél veel inspirerende tips met je delen!

Kidsproof Almere


Direct mailen

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstinspiratie!

Kerstinspiratie!

Op onze blogpagina vind je interessante verhalen, tips van ouders, weetjes, feitjes, DIY-tips en nog veel meer. In deze kerstperiode staat het bomvol kerstinspiratie! Klik door op de roze button om eens lekker uitgebreid te gaan lezen!

Lekker lezen maar!

Samenwerkingen