RonaldMcDonald vakantiehuisTerug naar het overzicht

Onbeperkt vakantie vieren in de aangepaste vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds.
Kom ook ontspannen op een plek waar je echt jezelf kunt zijn. In de gezellige, aangepaste vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds kunnen zorgintensieve kinderen en jongeren t/m 25 jaar onbeperkt genieten. Ongeacht hun ziekte of beperking. Samen met hun familie, vrienden en zorghulp of in groepsverband. Binnen en buiten. Het hele jaar door.

Aangepast en sfeervol? Het kan!

Drempelvrije en ruime, aangepaste appartementen geven je de bewegingsvrijheid die je nodig hebt. Zorghulp mee? Dan boek je gewoon een extra gastenkamer. En met de aanwezige hulpmiddelen pak je bovendien een stuk makkelijker in. Alles voor dat onbezorgde vakantiegevoel, waardoor je er weer tegenaan kunt.

Niet-schoolgaande kinderen

Voor kinderen die vanwege hun gezondheidssituatie (of leeftijd) niet naar school gaan, is het laagseizoen hét moment om even met hun vader of moeder en/of zorghulp bij te komen. Zowel tijdens de weekenden als midweken is het vaak rustiger en is de kans op een passend appartement groter. Je betaalt dan slechts 35,- per appartement per nacht ex. schoonmaakkosten.

Goed om te weten

Je kunt zo vaak boeken als je wilt. Nieuwe gasten hebben daarbij voorrang, zodat zoveel mogelijk gezinnen de kans krijgen om even op adem te komen.

Kies je vakantiehuis

Boshuus, Arnhem (GLD)
Hoog tussen de boomtoppen vind je aangepast vakantiehuis het Boshuus. Ontbijten op het dakterras, tafeltennissen, met de bakfiets op pad, sporten, snoezelen, dollen in de ballenbak of erop uit naar BurgersZoo.

Hoeve, Beetsterzwaag (FR)
In en om vakantiehuis de Hoeve, omarmd door Fries natuurschoon, ontspan je bij de open haard of wellness-ruimte, roetsj je van de inpandige glijbaan, kun je aangepast paardrijden of eropuit met de rolstoelfiets, duofiets of tandem.

Kindervallei, Valkenburg a/d Geul (LI)
In de Kindervallei slaap je in een waar kunstwerk. Kom bij op het gezellige terras met fontein, beklim samen de rolstoeltoegankelijke boomhut, proef de Valkenburgse gastvrijheid of ontdek de Cave Experience in Maastricht.

BOEK MET CODE KPP EN WE ZORGEN DAT ER BIJ AANKOMST EEN LOKALE LEKKERNIJ KLAAR STAAT!

Meer weten? Klik op de roze button. Tot snel!

Tip: Neem ook een kijkje op onze Dagje weg pagina!

Kinderfonds

Stationsplein 13
3818 LE Amersfoort
Toegankelijkheid en tips Zie website voor alle mogelijkheden Openingstijden en kosten Zie website voor kosten en mogelijkheden Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen