Ronald MCDonald HoeveTerug naar het overzicht

Ontspannen en opladen bij aangepast vakantiehuis de Hoeve in Friesland
In de Friese Hoeve, aangepast vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds, kunnen zorgintensieve kinderen en jongeren t/m 25 jaar onbeperkt genieten. Met familie, vrienden of in groepsverband. Of als logeeruitje met hun zorghulp. In en om dit landelijke, ruim opgezette vakantiehuis maken de aanpassingen en voorzieningen het je zo gemakkelijk mogelijk. Het betrokken team helpt je graag op weg.

Hier is van alles te ontdekken en te doen. Wat je belevingswereld ook is. Ontspannen bij de open haard, roetsjen van de inpandige glijbaan of (aangepast) paardrijden. Of ga met speciale fietsen erop uit in die weidse, rolstoelvriendelijke omgeving.

TIP: Er is een vernieuwde binnenplaats! Je vindt er een houtsculptuur in de vorm van een ijscokraam. Kinderen kunnen met zand, water en verschillende vormpjes de gekste smaken scheppen en ‘proeven’. 

De Ronald McDonald Hoeve is sfeervol ingericht en goed uitgerust met de nodige hulpmiddelen. De vier drempelvrije en ruime, aangepaste appartementen voor 4-6 personen geven je de bewegingsvrijheid die je nodig hebt. 

Enkele hulpmiddelen en voorzieningen:
• Aangepaste wellness-ruimte
• Hooglaagbed
• Hekkenbed
• Tillift
• Douchestoel-, brancard
• Rolstoelfiet, duofiets, tandem
• Verstelbaar aanrecht (in de gezamenlijke keuken)
• Sfeervolle gezamenlijke ruimtes
• En meer…

Niet-schoolgaande kinderen
Voor kinderen die vanwege hun gezondheidssituatie niet naar school gaan, is het laagseizoen hét moment om even met hun vader of moeder en/of zorghulp bij te komen. Je betaalt dan slechts 35,- per appartement per nacht.

Arrangementen
Met de speciale arrangementen en thema's van de Hoeve, krijg je nog meer zin om er met elkaar even heerlijk tussenuit te zijn! wat dacht je van een ponykamp of aangepast paardrijden, naar je favoriete club Heerenveen of een filmpje pakken!

BOEK MET CODE KPP EN WE ZORGEN DAT ER BIJ AANKOMST EEN LOKALE LEKKERNIJ KLAAR STAAT!

Kinderfonds

Helomareed 2
9244 GH Beesterzwaag
Openingstijden en kosten Voor openingstijden en kosten, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lekker eropuit!

Lekker eropuit!

Wat een lekker weer! Wij komen al helemaal in de vakantiestemming. Daarom hebben wij allerlei toegankelijke adresjes en uitjes voor je verzameld. Check onze Dagje Weg-Pagina vol fijne tips!

Heel veel inspiratie!

Samenwerkingen