Ronald MCDonald BoshuusTerug naar het overzicht

Ontspannen en opladen bij aangepast vakantiehuis het Boshuus in Arnhem.
Hoog tussen de boomtoppen vind je het Boshuus, aangepast vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds. Hier kunnen zorgintensieve kinderen en jongeren t/m 25 jaar onbeperkt genieten. Met familie, vrienden of in groepsverband. Of als logeeruitje met hun zorghulp. In dit hooggelegen vakantiehuis nabij de Veluwe maken de aanpassingen en voorzieningen het je zo gemakkelijk mogelijk. Het betrokken team helpt je, samen met haar vrijwilligers, graag op weg.

Hier is van alles te ontdekken en te doen. Wat je belevingswereld ook is. Ontbijten op het dakterras, diverse sport- en spelruimtes, (aangepast) paardrijden, meteen het groen in via het aangrenzende rolstoelpad of toegankelijke uitjes zoals BurgersZoo en het Openlucht Museum. 

TIP: Er is ook een BelevenisTafel! Een touchscreen die zorgt voor plezier, verbinding en interactie. Voor elk niveau is er wel iets te ontdekken.

Het Ronald McDonald Boshuus is sfeervol ingericht en goed uitgerust met de nodige hulpmiddelen. Dat maakt inpakken een stuk fijner en verhoogt de voorpret. De drie drempelvrije en ruime, aangepaste appartementen voor 4-6 personen geven je de bewegingsvrijheid die je nodig hebt. 

Enkele hulpmiddelen en voorzieningen:
• Aangepast sanitair
• Hooglaagbed
• Hekkenbed
• Tillift
• Douchestoel-, brancard
• Bakfiets
• Sfeervolle gezamenlijke ruimtes
• En meer…

Niet-schoolgaande kinderen
Voor kinderen die vanwege hun gezondheidssituatie niet naar school gaan, is het laagseizoen hét moment om even met hun vader of moeder en/of zorghulp bij te komen. Zowel tijdens de weekenden als midweken is het vaak rustiger en is de kans op een passend appartement groter. Je betaalt dan slechts 35,- per appartement per nacht.

Groepen
Voor verblijf van lotgenotengroepen en reünies ontdek je hier de mogelijkheden. 

Goed om te weten
Je kunt zo vaak boeken als je wilt. Nieuwe gasten hebben daarbij voorrang, zodat zoveel mogelijk gezinnen de kans krijgen om even op adem te komen.

BOEK MET CODE KPP EN WE ZORGEN DAT ER BIJ AANKOMST EEN LOKALE LEKKERNIJ KLAAR STAAT!

Klik voor meer informatie op de roze websitebutton.

Kinderfonds

Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Openingstijden en kosten Voor kosten en openingstijden, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Hoe leuk is het om met mooi (of juist geen mooi) weer lekker de natuur op te zoeken! Even lekker wandelen, spelen, of juist ontspannen. Laat je inspireren op onze Natuur- en dierenpagina en geniet van de buitenlucht!

Ga gezellig samen op pad!

Samenwerkingen