RonaldMcDonald KindervalleiTerug naar het overzicht

Ontspannen en opladen bij aangepast vakantiehuis de Kindervallei in Valkenburg.
In de Kindervallei, aangepast vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds, slaap je in een waar kunstwerk. Hier kunnen zorgintensieve kinderen en jongeren t/m 25 jaar onbeperkt genieten. Met familie, vrienden of in groepsverband. Of als logeeruitje met hun zorghulp. In dit betoverende vakantiehuis aan de kabbelende Geul maken de aanpassingen en voorzieningen het je zo gemakkelijk mogelijk. Het betrokken team helpt je, samen met haar vrijwilligers, graag op weg.

Hier is van alles te ontdekken en te doen. Wat je belevingswereld ook is. Ontbijten op het kleurrijke terras, de rolstoeltoegankelijke boomhut beklimmen, je zintuigen verwennen in de Vlindertuin of toegankelijke uitjes zoals Cave Experience Maastricht.

TIP: met de komst van de gloednieuwe gratis rolstoelfietsen lopen de tochtjes in het heuvelachtige Limburgse landschap op rolletjes!

De Ronald McDonald Kindervallei is sfeervol ingericht en goed uitgerust met de nodige hulpmiddelen. De acht drempelvrije en ruime, aangepaste appartementen voor 4-5 personen geven je de bewegingsvrijheid die je nodig hebt. Zorghulp mee? Dan boek je een extra gastenkamer bij.

Enkele hulpmiddelen en voorzieningen:
• Aangepast sanitair
• Hooglaagbed
• Hekkenbed
• Tillift
• Douchestoel-, brancard
• Belevingstuin
• Sfeervolle gezamenlijke ruimtes
• En meer…

Niet-schoolgaande kinderen
Voor kinderen die vanwege hun gezondheidssituatie niet naar school gaan, is het laagseizoen hét moment om even met hun vader of moeder en/of zorghulp bij te komen. Zowel tijdens de weekenden als midweken is het vaak rustiger en is de kans op een passend appartement groter. Je betaalt dan slechts 35,- per appartement per nacht.

Groepen
Voor verblijf van lotgenotengroepen en reünies ontdek je hier de mogelijkheden.

Goed om te weten
Je kunt zo vaak boeken als je wilt. Nieuwe gasten hebben daarbij voorrang, zodat zoveel mogelijk gezinnen de kans krijgen om even op adem te komen.

BOEK MET CODE KPP EN WE ZORGEN DAT ER BIJ AANKOMST EEN LOKALE LEKKERNIJ KLAAR STAAT!

Klik op de roze websitebutton voor meer informatie en om te reserveren!

Kinderfonds

Onderstestraat 35
6301 KA Valkenburg a/d Geul
Openingstijden en kosten Voor openingstijden en prijzen, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lekker eropuit!

Lekker eropuit!

Wat een lekker weer! Wij komen al helemaal in de vakantiestemming. Daarom hebben wij allerlei toegankelijke adresjes en uitjes voor je verzameld. Check onze Dagje Weg-Pagina vol fijne tips!

Heel veel inspiratie!

Samenwerkingen