De KindervalleiTerug naar het overzicht

De Kindervallei, een aangepaste toegankelijke en kindvriendelijke accommodatie in Valkenburg!
Slapen in een kunstwerkje aan het kabbelende riviertje de Geul, dat kan bij De Kindervallei in Valkenburg! Het kleurrijke gebouw heeft acht appartementen en is ontworpen door de kunstenaar Hundertwasser. Omringd door een prachtig landschap.

De Kindervallei is een aangepast vakantiehuis, logeerhuis en huiskamer in één speciaal voor mensen en kinderen met een beperking. De geschikte plek om te ontspannen en om plezier te hebben met elkaar. De accomodatie beschikt over een geweldige tuin met een aangepaste speeltuin en een rolstoeltoegankelijke boomhut. In de omgeving zijn leuke toegankelijke uitjes, genoeg te doen voor jong én oud! Geniet van een zorgeloze vakantie bij De Kindervallei.

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Hapje eten in de omgeving van Limburg? Neem een kijkje in de rubriek Uiteten!

Kinderfonds

Stationsplein 13
3818 LE Amersfoort
Openingstijden en kosten Voor openingstijden en prijzen, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ook nu volop inspiratie

Ook nu volop inspiratie

Normaal staan onze pagina's vol met leuke dagjes weg en events, maar dat is nu natuurlijk eventjes anders. Volop inspiratie is nu vooral te vinden via onze blogs! Neem daar dus snel een kijkje.

Blijf gezond!

Naar de blogs

Samenwerkingen