• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Aangepaste vakantiesTerug naar het overzicht

Actief of ontspannen! Aangepaste weekenden en vakanties bij Linita!
Linita verzorgt logeerweekenden en vakanties onder begeleiding. Linita richt zich op kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar, met een verstandelijke of meervoudige handicap of stoornis in autistisch spectrum.

De weekenden zijn zoals ieder gezin een weekend beleeft. Gezellig, samen en vol leuke dingen! De logeerweekenden zijn het gehele jaar door op de Veluwe, in kleine groepjes. Je kan kiezen tussen twee opties, actief of ontspannend. De vakantie midweken en weken zijn het hele jaar door in het binnen en buitenland. Voor de vakanties kan je ook kiezen tussen actief of ontspannend. Wanneer je kiest voor actief is het van belang dat de deelnemer de hele dag op pad kan, met enige behulp/begeleiding. Ontspannend is geschikt voor rolstoelgebruikers, deelnemers die intensieve begeleiding of een gestructureerd dagprogramma nodig hebben of moeite hebben met verwerking van prikkels. Het weekend of de vakantie kan helemaal aangepast worden naar de wensen van de deelnemer. Tot snel!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Tip: Neem een kijkje in de Uitagenda voor meer leuke en toegankelijke uitjes voor kinderen met een beperking

Linita

Granietgroen 123
2718 GD Zoetermeer
Toegankelijkheid en tips Geschikt voor alle doelgroepen, vakanties en weekenden aangepast op de mogelijkheden van de deelnemer. Openingstijden en kosten Voor tijden en prijzen, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Het is feestjestijd!

Het is feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

kinderfeestjes tips

Samenwerkingen