Stichting on WheelsTerug naar het overzicht

Beleef een onbezorgd dagje uit of vakantie met Stichting on Wheels.
Met Stichting on Wheels beleef je het ongebonden vakantiegevoel of een onbezorgd dagje uit. Sinds 1997 zet de stichting zich in voor kinderen, volwassenen en ouderen met een (ernstige) beperking, zoals de ziekte van Duchenne. Een onbezorgde vakantie of dagje weg maakt Stichting on Wheels mogelijk door de verhuur van aangepaste vervoer- en kampeermiddelen, chalets en de organisatie van leuke activiteiten.

Vakantieplekken, vervoersmiddelen en een rondvaartboot


Bij Stichting on Wheels kun je van alles huren voor jouw onbezorgde vakantie, of om toegankelijk een dagje eropuit te gaan. Zo verhuurt de stichting campers, chalets, rolstoelbussen en een motor met rolstoelzijspan. Stichting on Wheels beschikt ook over een eigen rondvaartboot. De boot is aangepast met een plateaulift zodat kinderen, jongeren en ouderen met een ernstige beperking ook heerlijk mee kunnen varen. 

Klik op de roze button voor meer informatie over deze mooie stichting!

TIP: Wil je vaker een toegankelijk dagje weg? Neem een kijkje bij onze Dagje Weg pagina voor toffe activiteiten!

Stichting On Wheels

De Vierde Hoeve 51
2676 CP Maasdijk
Toegankelijkheid en tips Toegankelijk voor kinderen en volwassenen met een (ernstige) beperking. Zie website voor mogelijkheden en tips. Openingstijden en kosten Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Feestjestijd!

Feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

Toegankelijke kinderfeestjes

Samenwerkingen