Vakantie en opvangTerug naar het overzicht

Bezoek Wielewaal voor onvergetelijke logeerweekenden, vakanties en vakantiedagopvang!
Wat is de missie van Wielewaal? De leefwereld van mensen met een beperking vergroten! Wielewaal biedt vakanties, logeerweekenden en vakantiedagopvang voor kinderen en jongeren met een beperking.

Plezier hebben, sociale contacten leggen, persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van je leefwereld. Daar streeft Wielewaal naar! Door de zorg tijdelijk over te nemen, vergroot Wielewaal tegelijkertijd de leefwereld van ouders, begeleiders en eventuele broertjes of zusjes. Iedereen blij!

Tijdens de weekenden en vakanties worden er verschillende uitstapjes georganiseerd, waarbij je jezelf tegen komt en je grenzen moet verleggen waar mogelijk. Een leuke citytrip, reisje naar de zon, een dagje naar een muziekfestival of lekker knutselen en verven. Het kan allemaal bij Wielewaal! Maak samen herrinneringen die je nooit meer zal vergeten.

Meer weten? Klik op de roze websitebutton.

Tip! Volg ons ook op Facebook!

Wielewaal

Regentesselaan 20-26
1217 EG Hilversum
Openingstijden en kosten Voor tijden en prijzen, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Feestjestijd!

Feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

Toegankelijke kinderfeestjes

Samenwerkingen