AndewiekeTerug naar het overzicht

Beleef een perfecte en zorgeloze vakantie bij ANDEWIEKE!
ANDEWIEKE, maakt voor iedereen vakantie mogelijk! Aangepaste, luxe en betaalbare vakantie-appartementen speciaal voor gasten die extra zorg nodig hebben.

In Midden Drenthe bevindt zich de luxe maar kleinschalige en rolstoeltoegankelijke appartementen boerderij. De boerderij en de appartementen zijn rolstoeltoegankelijk. De gastvrouw is verpleegkundige en verleent graag extra hulp, ook zijn er diverse hulpmiddelen aanwezig zoals o.a. tafelverhogers, een douchestoel of tillift. Er zijn 3,6 of 9 persoons vakantie appartementen te boeken bij ANDEWIEKE. geschikt voor grote en kleine families!

Drenthe is een veelzijdige provincie. Je vindt verschillende attractieparken, boerderijdieren, bossen, bosbaden en open lucht zwembaden in de omgeving. Ga je er liever niet op uit? Dan zijn er leuke workshops te boeken op de ANDEWIEKE. Beleef een zorgeloze vakantie en geniet van ieder moment!

Meer weten over ANDEWIEKE? Klik dan op de roze websitebutton.

Kidsproof heeft meer toegankelijke en kindvriendelijke vakanties voor jou op een rijtje gezet!

An De Wieke

Verlengde Middenraai 60
7938 PE Nieuw Balinge, Drenthe
Toegankelijkheid en tips Informeer vooraf of er voldoende faciliteiten zijn voor jouw kindje Openingstijden en kosten Voor openingstijden, beschikbaarheid en prijzen klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Feestjestijd!

Feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

Toegankelijke kinderfeestjes

Samenwerkingen