A&O Hotels & HostelsTerug naar het overzicht

Betaalbaar en toegankelijk, A&O Hotel en Hostel in Amsterdam!
Breng een bezoek aan A&O Hotel en Hostel in Amsterdam. Een centrale ligging, bruisende stad en genoeg bezienswaardigheden! Naast Amsterdam beschikt A&O Hotels en Hostels ook over meerdere locaties in o.a. Keulen, Praag, Wenen, Boedapest en meer!

Het A&O Hotel en Hostel Amsterdam ligt op korte afstand van het metrostation Bullewijk, in de wijk Zuidoost. Station Amsterdam Centraal is vanuit het hotel gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. In het hostelgedeelte slaapt u nu in moderne meerpersoonskamers, die bijzonder voordelig zijn. In het hotelgedeelte zijn er eenpersoons-, tweepersoons- en gezinskamers te boeken.

Verken Amsterdam op de meest Typische Nederlandse manier, op de fiets! Over de bruggen, langs de grachten en tal van gezellige cafés en restaurants. Eet een lekkere pannenkoek of een bord nasi goreng. Relax in het bekendste park van Amsterdam, het Vondelpark. Of breng een bezoek aan het NEMO Science Museum, ook leuk voor kids!

Is er sprake van allergieën? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken! Bij A&O kunt u met een huisstofmijtallergie, huisdierallergie of voedselintolerantie ook genieten en comfortabel overnachten. Het ontbijtbuffet is voorzien van een breed assortiment aan producten voor iedereen. Heeft u een voedselallergie, bent u veganist of vegetariër? Geef uw voorkeur aan, dan is alles mogelijk!

Meer weten over A&O Hotel en Hostel Amsterdam? Klik dan op de roze websitebutton.

Kidsproof heeft meer leuke en toegankelijke vakantieadressen voor jou op een rijtje gezet, neem snel een kijkje!

A&O Hotels & Hostels

Hogehilweg 22
1101 CD Amsterdam
Openingstijden en kosten Voor kosten, klik op de roze websitebutton. Naar de website Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

It's Party Time!

It's Party Time!

Hoera er is er één jarig! Reden om een super tof feestje te vieren. Op onze site vind je allemaal super toffe tips voor kinderen met een handicap of beperking.
Klik snel op de roze button voor tips.

kinderfeestjes tips

Samenwerkingen