Buitenhof DomburgTerug naar het overzicht

Kom genieten van de perfecte droomvakantie bij vakantiepark Buitenhof Domburg!
Een droomvakantie aan de Zeeuwse kust, vakantiepark Buitenhof Domburg maakt het mogelijk! Vakantieverblijven die speciaal zijn opgesteld voor gasten met Astma, COPD of andere luchtwegaandoeningen.

De bungalows op het park zijn zo ingericht dat ook de allergiepatiënt een zorgeloze vakantie heeft. Hierbij kan je denken aan raambekleding, meubels, gladde vloeren, synthetische dekbedden en synthetische kussens. De accommodaties zijn rook- en huisdiervrij. Overal is aan gedacht! Ook voor rolstoelgebruikers is het park toegankelijk, denk aan verharde en brede paden en mindervalidentoilet.

Vanaf het park bent u binnen en paar minuten lopen in het levendige Domburg of op het gezellige strand. De omgeving en het park hebben alle ingrediënten voor de perfecte vakantie voor iedere doelgroep. Zonnebaden op het strand, een fietstocht door de duinen, heerlijk eten en drinken op het terras, zwemmen in het overdekte zwemparadijs of een balletje gooien op de bowlingbaan. Genoeg vertier en plezier voor het hele gezin!

Meer weten over vakantiepark Buitenhof Domburg? Klik dan op de roze websitebutton.

Zorgeloze en toegankelijke vakantie's voor iedere doelgroep, je vind ze op Kidsproof.nl in de rubriek Vakantie!

Buitenhof Domburg

Babelweg 2
4357 BT Domburg
Toegankelijkheid en tips Let op: Geen speciale invalidenparkeerplekken bij de receptie. Check altijd vooraf of er voldoende faciliteiten zijn voor jouw kindje! Openingstijden en kosten Voor openingstijden en kosten, klik op de roze websitebutton. Naar de website Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste tips!

De leukste tips!

Heb jij onze laatste nieuwsbrief al ontvangen vol met zomervakantietips?

Klik snel op de roze button om deze te lezen. Je kunt je natuurlijk ook nog even aanmelden en dan ontvang je hem voortaan gelijk in je inbox!

Neem snel een kijkje!

Samenwerkingen