• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Aangepaste accommodatiesTerug naar het overzicht

Geniet van luxe en comfort in de aangepaste kampeerlodge op Camping Heino in Overijssel!
Camping Heino in Overijssel biedt 4 verschillende accommodaties op de camping. Van gemakkelijk en klein tot modern en luxe. Ook voor gezinnen die extra zorg nodig hebben en een rolstoeltoegankelijke accommodatie zoeken heeft Camping Heino de accommodatie kampeerlodge. Kies voor een vakantie bij Heino!

Er is één kampeerlodge op de camping, dus weer er snel bij! De kampeerlodge op Camping Heino is geschikt voor vijf personen, plezier voor het hele gezin! U verblijft in comfort en luxe, er is een ruim woonverblijf met een open keuken. Twee slaapkamers en een badkamer met een luxe douche cabine. De accommodatie is volledige gelijkvloers, er zijn geen drempels en de veranda heeft dezelfde hoogte als de woonkamer. Daarnaast is de kampeerlodge dicht bij het toiletgebouw op de camping, mocht u gebruik willen maken van de invalide douche/wc.

Tijdens uw vakantie op Camping Heino kunt u gebruik maken van veel verschillende faciliteiten. In de vakantieperiodes is er animatie aanwezig, er is een overdekt zwembad, een kleuterbad buiten en een kleine recreatieplas. Weer of geen weer, zwemplezier gegarandeerd! Kids kunnen ook lekker spelen in de overdekte speeltuin, de pannakooi, sportief doen op het beachvolleybalveld en de jeu de boules banen. Bij het restaurant ‘De Remise’ kunt u genieten van smakelijke a la carte gerechten. Ook is er een snackbar voor afhaal menu’s en snacks. Genoeg te doen voor iedereen!

Meer weten? Klik op de roze websitebutton.

De leukste en meest toegankelijke uitjes met kids vind je op Kidsproof Plus!

Camping Heino

Schoolbosweg 10
8141 PX Heino – Overijssel
Openingstijden en kosten Voor beschikbaarheid en prijzen, klikt u op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Het is feestjestijd!

Het is feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

kinderfeestjes tips

Samenwerkingen