Parc de La BrenneTerug naar het overzicht

Kamperen of toch liever in een huisje? Geniet van een zorgeloze vakantie bij Camping Parc de la Brenne!
Camping Parc de la Brenne ligt in een uniek natuurgebied in Midden-Frankrijk en je kunt hier heerlijk kamperen of overnachten in een gezellige kampeerbungalow.

Het park is ruim opgezet en heeft een hoop faciliteiten. Kinderen kunnen lekker plonzen in het verwarmde zwembad, klimmen en klauteren op en rond de speeltoestellen of zich uitleven op het luchtkussen. Daarnaast is er een kinderboerderij waar ze lekker met de dieren kunnen knuffelen.

Dit vakantieadres is erg geschikt voor kinderen met een handicap. Zo zijn er verschillende hulpmiddelen aanwezig, zoals een plafondlift, douchebrancards, tilliften, hoog/laagbedden en verlengde toiletpotten. Het enige wat je hoeft te doen is bij je reservering aan te geven dat je hier graag gebruik van wilt maken. Ook is er een snoezelruime te vinden op het park, waar kinderen lekker kunnen ontspannen.

Wil je alvast je vakantie plannen? Klik voor meer info en de beschikbaarheid door naar de website via de roze button.

Op zoek naar meer inspiratie voor een leuke vakantie? Kijk dan in de rubriek Vakantie!

Camping Parc de La Brenne

Puylagorge 6
36370 Lignac (Frankrijk)
Toegankelijkheid en tips Voor dit vakantieadres is het handig vooraf contact op te nemen met de organisatie om de mogelijkheden af te stemmen op de behoeften van jouw kind. Openingstijden en kosten Klik op de websitebutton voor beschikbaarheid en kosten Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie in Nederland!

Zomervakantie in Nederland!

Heerlijk dat het weer zomervakantie is en we weer even lekker kunnen onthaasten en tijd voor het gezin maken. Inspiratie nodig voor een dagje uit? Klik op de roze button!

Inspiratie voor een dagje uit!

Samenwerkingen