Casa AmetzaTerug naar het overzicht

Casa Ametza, een mooi vakantiecomplex in de buurt van Antwerpen. Ingericht voor verschillende beperkingen
Casa Ametza is een vakantiecomplex dat 6 verschillende en ruime, rolstoeltoegankelijke vakantiehuizen telt. Ieder huis heeft een bepaalde themakleur die zich richt op een bepaalde beperking.

Zo heb je bijvoorbeeld de 'grijze woning' waar je met 4 personen kunt overnachten en die prikkelarm is ingericht. De 'rode woning' is bedoeld voor gezinnen met kinderen met een visuele beperking. Ieder huis heeft een volledig ingerichte keuken met vaatwasser, een frisse eet- en zitkamer en twee slaapkamers met een badkamer. 

Daarnaast bieden ze allerlei arrangementen speciaal voor kinderen aan. Zo kan je je weekendje weg gemakkelijk combineren met een bezoek aan de dierentuin in Antwerpen of zwembad Sportoase.

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Benieuwd naar geschikte uitstapjes in de omgeving? Check de Themapagina Dagje Weg!

Casa Ametza

Zwembadweg 5
2930 Brasschaat
Toegankelijkheid en tips Op de website is meer informatie te vinden over de verschillende accomodaties. Elke woning is ingericht op een andere beperking, zoals een prikkelarme woning en een woning voor kinderen met een visuele of audiologische beperking. Alle woningen zijn rolstoeltoegankelijk. Openingstijden en kosten Zie website via de websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De lente is onderweg!

De lente is onderweg!

Zo waren we aan het schaatsen en zo schijnt het zonnetje volop en kun je soms al voorzichtig zonder jas naar buiten. Geniet van het kleins en zie de lente om je heen dicht bij huis. Ook is er nog steeds genoeg te doen dicht bij huis. Lekker naar buiten en vergeet je zonnebril niet!

Lente-inspirtatie

Samenwerkingen