Luxe groepsaccommodatieTerug naar het overzicht

Luxe groepsaccommodatie of aangepaste vakantiewoning bij de Koekoeksklok, in het hart van Drenthe!
De Koekoeksklok, een luxe groepsaccommodatie en aangepaste vakantiewoning voor bezoekers met een beperking. Wakker worden door het geblaat van de schaapjes, de deur opengooien en de frisse Drentse natuur instappen. Wie wil dat nou niet? Bij de Koekoeksklok geniet u van landelijke taferelen middenin de prachtige natuur van Drenthe.

Groepsaccommodatie de Koekoeksklok biedt plaats voor groepen van 16 tot 20 personen, geschikt voor familie- of vriendenweekenden. Dit geldt ook als u of één van uw vakantiegenoten afhankelijk is extra zorg of andere aanpassingen. De beneden verdieping is volledig rolstoeltoegankelijk en toegerust op groepen mensen met een lichamelijke beperking. Zelfs exra zorg kan voor u geregeld worden. De aangepaste vakantiewoning in Drenthe is geschikt voor maximaal 5 personen. De vakantiewoning is rolstoeltoegankelijk en uitermate geschikt mensen met een lichamelijke beperking. Ook bij deze woning kan extra zorg geregeld worden. 

In de omgeving van Drenthe is van alles te beleven. Binnen en buiten, voor jong en oud. Dieren spotten in Wildlands, spelen in de grootste speeltuin van Nederland, een educatief dagje naar het museum en meer! Gegarandeerd genieten van een fantastische onbezorgde vakantie in het hart van Drenthe! 

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Tip! Volg ons ook op Facebook!

de Koekoeksklok

Brunsting 18
9411 VL Beilen
Openingstijden en kosten Voor beschikbaarheid en prijzen, klikt u op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstinspiratie!

Kerstinspiratie!

Op onze blogpagina vind je interessante verhalen, tips van ouders, weetjes, feitjes, DIY-tips en nog veel meer. In deze kerstperiode staat het bomvol kerstinspiratie! Klik door op de roze button om eens lekker uitgebreid te gaan lezen!

Lekker lezen maar!

Samenwerkingen