De SuikerbergTerug naar het overzicht

Vier je familieweekend in deze rolstoeltoegankelijke groepsaccommodatie, dichtbij de Efteling!
Groepsaccommodatie de Suikerberg is de ideale plek voor grote families waarvan één of meerdere kinderen een lichamelijke beperking hebben. In vakantiehuis De Boshuil is plek voor maar liefst 50 personen. Op deze manier is het toch mogelijk om met een grote familie te genieten van een lekker weekendje weg.

Het ruime vakantiehuis telt in totaal 16 slaapkamers, verspreid over de begane grond en de eerste verdieping. Er is een aangepaste badkamer met douchestoel en tillift aanwezig. Ook vind je er een gewone lift en een fijne speelkamer met airhockey, Smart TV, DVD en een lounchebank. 

Kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin of op het sportveld naast het vakantiehuis. Ook in de directe omgeving is er een hoop te beleven. Maak bijvoorbeeld een ritje in de (rolstoeltoegankelijke) huifkar, breng een bezoek aan de Efteling (< 5 km) of fiets naar de Loonse en Drunense duinen. Dankzij de extra brede fietspaden is deze tocht ook met de rolstoelfiets goed te doen!

Klik voor meer info door naar de website via de roze button.

P.S. Ook geleidehonden mogen bij de Suikerberg komen overnachten.

Benieuwd naar uitjes in Noord-Brabant? Check de Themapagina 'Dagje Weg' en gebruik het filter om te zoeken op provincie.

De Suikerberg

Baden Powellweg 1
3523 CA Loon op Zand
Openingstijden en kosten Zie de website via de websitebutton voor de meest complete informatie en reserveringsopties Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Hoe leuk is het om met mooi (of juist geen mooi) weer lekker de natuur op te zoeken! Even lekker wandelen, spelen, of juist ontspannen. Laat je inspireren op onze Natuur- en dierenpagina en geniet van de buitenlucht!

Ga gezellig samen op pad!

Samenwerkingen