Vakanties & WeekendenTerug naar het overzicht

Heppie bezorgt jou een onvergetelijke vakantie! Voor kids en jongeren met een verstandelijke beperking.
Voor kinderen is het een hele belevenis, op vakantie of een weekendje weg gaan. Leuke dingen doen en ontspannen. Helaas zijn er veel kinderen in Nederland die om verschillende redenen niet zomaar op vakantie kunnen. Juist voor deze kinderen organiseert Heppie onvergetelijke en zorgeloze vakanties & weekenden! Heppie is voor kinderen van 6 tot 18 jaar met een gedragsstoornis of licht verstandelijke handicap.

Heppie biedt vakanties voor verschillende leeftijdsgroepen. Zo zit je altijd in een groepje met jouw eigen leeftijdsgenootjes. Vrienden maken was nog nooit zo makkelijk! Bij een weekend of vakantie van Heppie draait alles om gezelligheid, lachen, onbezorgd spelen, begeleiding en samenspel. Gezinsvakanties zijn ook mogelijk bij Heppie! Tijdens de vakanties en weekenden kan je actieve activiteiten doen zoals hiken, voetballen, mountainbiken en meer! Maar lekker chillen bij het kampvuur, knutselen of spelen in de binnenspeeltuin is ook mogelijk. Heppie denkt aan iedereen!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Heppie Vakanties & Weekenden

Joseph Haydnlaan 2A
3533 AE Utrecht
Openingstijden en kosten Voor tijden en kosten, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen